Kasur Yoga

  • Inflatable Air Mattress/Track

    Kasur hawa Inflatable / lagu

    Naon anu anjeun kéngingkeun:Mat gim kami hadir sareng pompa listrik x 1, kantong panyimpen x 1, kit perbaikan x 1, manual x 1, anjeun tiasa nganggo langsung saatos nampi, gancang gampang nyetél, inflate sareng kempis.Kalayan pompa listrik, mat senam gampang dikembangkeun sareng kempis dina waktos kirang ti 1 menit.Saatos deflation, éta bisa narilep bener leutik nu bakal pas dina kantong mawa awét.