Papan Yoga

  • All Round Inflatable Sup Board

    Kabéh Babak Inflatable Sup Board

    【Extra Wide jeung Desain Stabil】Papan paddle stand-up inflatable ieu panjangna 10', 30″ rubak sareng 6″ kandel, ngamungkinkeun anjeun kéngingkeun stabilitas sareng kasaimbangan anu langkung saé nalika nangtung di dinya.Desain ekstra-lega na kapasitas beban nepi ka 352 lbs ngajadikeun eta cocog pikeun sakabéh tingkat skill.