dua korsi inflatable kayak pikeun fishing

Katerangan pondok:

  • COCOK Pikeun Petualangan: Kayak inflatable hampang 12.3-suku ieu didamel tina lawon PVC 1000D tugas beurat, dilapis ku sinar ultraviolét sareng lapisan tahan cai.Straps tambahan anu glued kana seams pikeun nyegah sagala masalah leakage mungkin
  • FAST INFLATING: Teu kawas kayak non-inflatable, kanu inflatable ieu weighs ngan 35 pon nu pisan gampang dibawa.Anjeun tiasa inflate / deflate dina 8 menit
  • KINERJA LUAR BIASA: D-cingcin baja tahan karat dina buritan sareng ruku kayak inflatable ngabantosan alat-alat anu aman bari gagang nyukcruk ngamungkinkeun anjeun asup sareng kaluar kapal gancang.
  • SISTEM DRAINING CEPAT: Kalayan kamar hawa sareng sistem drainase gancang, anjeun tiasa sacara gampil nalukkeun cai bodas.Ngabantosan ngahindarkeun tilelep salami taksi


Rincian produk

Tag produk


  • saméméhna:
  • Teras: