Déwan touring

  • Touring Isup Paddle Board

    Touring Isup ngawelah Board

    The Blue Bay 10'6" ft nedunan hébat dina sagala kaayaan cai sarta cocog pikeun sakabéh tingkat skill.Diwangun tina téknologi tenun kualitas anu pangsaéna, anu hartosna papan kami langkung hampang, langkung kuat, langkung kaku sareng langkung responsif.

  • Stand Up Paddle Board

    Nangtung Board ngawelah

    The 18lb light wight Inflatable SUP board kalayan henteu ngirangan kaku, stabilitas atanapi kualitas, kompak sareng rapih pikeun disimpen dina mobil atanapi dibawa pikeun perjalanan naon waé ngan dina hiji ransel anu lega.Pompa leungeun ngabantosan inflasi pinuh dina 5 mnt kalayan kakuatan otot anu kirang!Kantong cai 5L ngajagi digital anjeun, tuangeun sareng pakean.Ngawelah aluminium floatable bisa dipisahkeun kana 3 bagian sarta fin badag tunggal dibereskeun dina ngan hiji push.Siap angkat dina menit naon waé!