Balap dewan

  • Blue Bay Paddle Board

    Blue Bay ngawelah Board

    The Blue Bay 11 "ft iSUP parantos mekar ti saprak mimiti urang.Diwangun tina téknologi anyaman kayu-sisikian kualitas pangsaéna, anu hartosna papan kami langkung hampang, langkung kuat, langkung kaku sareng langkung responsif.

    Dumasar outline komposit surfing Palasik kami, irung sempit teu meunang bray ngaliwatan robah warna ka warna, aréa nangtung lega méré stabilitas jeung ditarik dina buntut ngajadikeun pikeun péngkolan réaktif.

  • Blue Bay Sup Board Wood

    Bulao Bay Sup Board Kai

    UKURAN papan touring: 11′x33″x6″.dek lega nyadiakeun stabil, pangalaman ngawelah gancang jeung metot, cocog pikeun sakabéh tingkat skill.Papan dayung inflatable kami didamel tina bahan MSL kelas militér anu paling luhur (pre-laminated lapisan ganda DWF).Beuratna ngan 17,6 pon kalayan wates beurat 330 pon.

  • Blue Bay Touring Paddle Board

    Blue Bay Touring ngawelah Board

    Blue Bay Touring Paddle Board didamel pikeun para paddlers anu milarian perjalanan anu langkung panjang, hoyong gancang sareng hoyong nutupan langkung seueur daérah.

    Bentuk tur kalawan irung mancung, rubak sempit tur panjangna panjang bakal mantuan Anjeun pikeun ngalacak lempeng tur ngajaga speed Anjeun.