Produk

  • inflatable drop stitch kayak for fishing

    inflatable serelek stitch kayak pikeun fishing

    • Luar: 15'6″ x 30″ / Interior: 14'10″ x 21″ / Kempis: 37″ x 23″ x 10″ / Pipa Interior: 10″ Tinggi x 4″ Kandel
    • Beurat: 45 Lbs./ Kamampuh: 2 jalma (600 pon.) + Gear (150 pon.) = 750 max total lbs.
    • Bahan: Pinuh Diwangun sareng Téknologi Jahitan Serelek-1000 Denier Dikuatkeun PVC / Jahitan: Tumpang tindih
    • Klep hawa: 3 Recessed Hiji Jalan / Flexbrace adjustable
    • Waktu Inflasi: 8 Menit PSI: 10
  • Inflatable Bodyboard with Camera Mount and Multiple Handles

    Inflatable Bodyboard kalawan kaméra Gunung tur sababaraha handles

    • téhnologi Bodyboard inflatable ngamungkinkeun angkutan gampang jeung neundeun.
    • Bagikeun kabungahan nangkep sareng surfing ombak, ngaluncurkeun gunung salju atanapi ngambang di danau sareng kulawarga sareng réréncangan anjeun sareng Surf AIR Bodyboard pikeun dua jalma.
    • The patén pending Dinamis AIR Inflatable Desain ngidinan Anjeun pikeun mawa dewan mana.Éta ngagulung sareng pas kana kantong perjalanan.Anjeun ngan muncul di pantai jeung ngompa eta nepi.
    • Ngawengku handles aman EVA lemes sareng dipasang kaméra dipasang pikeun moto sadaya kenangan.Tong hilap kaméra GoPro anjeun sareng bagikeun kasenangan ka sadayana!Kapal sareng pompa aksi ganda, kantong panyimpen sareng kit pangropéa.
  • Inflatable Stand Up Paddle Board Non-Slip Deck with Premium SUP Accessories | Wide Stance, Bottom Fins for Surfing Control | Youth Adults Beginner

    Inflatable Stand Up Ngawelah Board Non-Slip Dek kalawan Premium SUP Asesoris |Lega jurus, Sirip handap pikeun Surfing Control |Nonoman Dewasa Pemula

    • Bahan Unggul sareng Maneuverability - Dijieun tina Bahan PVC kualitas luhur, hampang sareng inténsitas tinggi.Kami nganggo bahan jahitan serelek anu paling hese di industri.Lapisan inténsitas luhur husus dijieun pikeun nyekel hawa unggul.
    • Inflatable sareng Portabel - Gampang inflates sareng kempis ngan ukur 5 menit.Kalawan basajan gilinding , Anjeun tiasa nyandak eta dimana wae rék, naha éta situ atawa laut, buang kana treuk Anjeun, sarta nyandak eta maén.
    • Non-slip Top Dek - Pola Non-slip Unik nyayogikeun kinerja anu saé pikeun pamula.Foot Leash ngajantenkeun surfing sareng ngahindarkeun kaleungitan anjeun papan ngawelah.
    • Desain SUP Wide - Run wave stand up paddling board nyaéta 10.6 ′ panjangna sareng nyayogikeun 33" lebar dek pikeun ningkatkeun stabilitas sareng kasaimbangan nalika nangtung.
    • Asesoris SUP lengkep - Unggal papan ngawelah hadir kalawan ransel, leash suku, pompa tekanan tinggi, tilu sirip, ngawelah, asesoris perbaikan kit jeung instruksi.
  • two seats inflatable kayak for fishing

    dua korsi inflatable kayak pikeun fishing

    • COCOK Pikeun Petualangan: Kayak inflatable hampang 12.3-suku ieu didamel tina lawon PVC 1000D tugas beurat, dilapis ku sinar ultraviolét sareng lapisan tahan cai.Straps tambahan anu glued kana seams pikeun nyegah sagala masalah leakage mungkin
    • FAST INFLATING: Teu kawas kayak non-inflatable, kanu inflatable ieu weighs ngan 35 pon nu pisan gampang dibawa.Anjeun tiasa inflate / deflate dina 8 menit
    • KINERJA LUAR BIASA: D-cingcin baja tahan karat dina buritan sareng ruku kayak inflatable ngabantosan alat-alat anu aman bari gagang nyukcruk ngamungkinkeun anjeun asup sareng kaluar kapal gancang.
    • SISTEM DRAINING CEPAT: Kalayan kamar hawa sareng sistem drainase gancang, anjeun tiasa sacara gampil nalukkeun cai bodas.Ngabantosan ngahindarkeun tilelep salami taksi
  • Bluebay Pvc Foldable Fishing Float Tube Fly Alu Floor Military Water undefined Belly Boat For Sale

    Bluebay PVC Foldable Fishing Float Tube Fly Alu Floor Militer Water Undefined Belly Parahu Pikeun Dijual

    • Kapasitas Beban Tinggi & Apungan Agung: Parahu beuteung ngagaduhan apungan anu saé, tabung panjangna 1,7 méter sareng diaméterna 35cm.Desain sapertos kitu ngajantenkeun tabung ngambang fishing langkung fleksibel sareng langkung aman, sampurna pikeun nyukcruk sareng setir.Kapasitas beban maksimal nyaéta 350 pon.
    • Kapasitas Panyimpenan ageung: Parahu fishing dilengkepan kantong panyimpen dina saban gigir, anu tiasa dianggo pikeun nempatkeun telepon sélulér, umpan fishing, cangkir cai sareng barang-barang sanés.Aya Panyekel rod fishing on tabung, sarta net di hareup korsi pikeun nempatkeun lauk nu nyekel.A bracket pikeun trolling motor dina bow nu bisa manjangkeun rentang fishing Anjeun.
    • Bahan Kualitas Luhur: Poliéster premium waterproof kualitas luhur sareng PVC mastikeun kasalametan pangguna sareng umur panjang parahu fishing.The Extra nyaman inflatable korsi jeung adjustable inflatable backrest nyadiakeun pamaké rojongan super sarta kanyamanan pikeun kali fishing lila.Aya 3 kamar hawa dina tabung, anu tiasa mastikeun parahu moal tilelep dina cai.
    • Gampang Inflate & Deflate: Parahu fishing inflatable hadir sareng pompa anu ngamungkinkeun anjeun gancang inflate tabung dina sababaraha menit.Deflation ogé gampang, buka klep hawa bisa gancang nyandak kaluar hawa dina tabung.
    • Gampang Dibawa: Tabung ngambang fishing inflatable ngagaduhan dua tali taktak anu tiasa disaluyukeun anu ngamungkinkeun anjeun mawa parahu ka tujuan mancing anjeun kalayan gampang.Salaku tambahan, tali taktak dina dua sisi korsi tiasa ngamankeun anjeun nalika mancing.
  • Bsci Manufacturer Pvc Foldable Fishing Float Tube Fly Alu Floor Military Water undefined Rubber Boat With Rod Holder

    Bsci Produsén PVC Foldable Fishing Float Tube Fly Alu Floor Militér Cai Undefined Karét Parahu Jeung Rod Holder

    • Kapasitas Beban Tinggi & Apungan Agung: Parahu beuteung ngagaduhan apungan anu saé, tabung panjangna 1,7 méter sareng diaméterna 35cm.Desain sapertos kitu ngajantenkeun tabung ngambang fishing langkung fleksibel sareng langkung aman, sampurna pikeun nyukcruk sareng setir.Kapasitas beban maksimal nyaéta 350 pon.
    • Kapasitas Panyimpenan ageung: Parahu fishing dilengkepan kantong panyimpen dina saban gigir, anu tiasa dianggo pikeun nempatkeun telepon sélulér, umpan fishing, cangkir cai sareng barang-barang sanés.Aya Panyekel rod fishing on tabung, sarta net di hareup korsi pikeun nempatkeun lauk nu nyekel.A bracket pikeun trolling motor dina bow nu bisa manjangkeun rentang fishing Anjeun.
    • Bahan Kualitas Luhur: Poliéster premium waterproof kualitas luhur sareng PVC mastikeun kasalametan pangguna sareng umur panjang parahu fishing.The Extra nyaman inflatable korsi jeung adjustable inflatable backrest nyadiakeun pamaké rojongan super sarta kanyamanan pikeun kali fishing lila.Aya 3 kamar hawa dina tabung, anu tiasa mastikeun parahu moal tilelep dina cai.
    • Gampang Inflate & Deflate: Parahu fishing inflatable hadir sareng pompa anu ngamungkinkeun anjeun gancang inflate tabung dina sababaraha menit.Deflation ogé gampang, buka klep hawa bisa gancang nyandak kaluar hawa dina tabung.
    • Gampang Dibawa: Tabung ngambang fishing inflatable ngagaduhan dua tali taktak anu tiasa disaluyukeun anu ngamungkinkeun anjeun mawa parahu ka tujuan mancing anjeun kalayan gampang.Salaku tambahan, tali taktak dina dua sisi korsi tiasa ngamankeun anjeun nalika mancing.
  • Ce China Pvc Foldable Fishing Float Tube Fly Alu Floor Military Water Rubber Boat For Adult

    Ce Cina PVC Foldable Fishing Float Tube Laleur Alu lanté Militer Cai Karét Parahu Pikeun Dewasa

    Parahu beuteung anu sampurna dirancang sareng dikembangkeun ku anglers pikeun anglers!Dina High Rider V2 anjeun bakal diuk ogé luhureun waterline nu, dina korsi pisan nyaman, nu bisa kalayan gampang disaluyukeun.

    Parahu téh lugas pikeun maneuver sarta motong effortlessly ngaliwatan cai.Konstruksi 4-chamber méré angler kaamanan tambahan.

    Pigura U kaku sareng lantai kamar hawa Jahitan Jahitan pikeun korsi, kanyamanan, sareng stabilitas tambahan!
    Korsi serelek stitch custom kalawan kanyamanan tambahan, updrift na rod Panyekel!
    3 Kotak samping EVA waterproof, kalayan tutup klik sareng sistem tali rel ngageser praktis, ember payun waterproof ageung, kalayan tutup klik, pikeun neundeun aman.

    Sered hampang, handapeun pigura, jadi parahu bisa nyeret meuntas taneuh, dina shifts tempat pondok kalawan tali sered hareup praktis, éta ogé ngonci korsi di tempat, salila angkutan jeung Straps ransel.

    Palang palang sareng apron anu tiasa dicabut kalayan citak ukur, sareng ngimbangan klep hawa pontoon, masihan rohangan pikeun dipasang pikeun sora gema jsb.

  • New Design Pvc Foldable Fishing Float Tube Fly Alu Floor Military Water Rowing Boat With Accessory

    Desain Anyar PVC Foldable Fishing Float Tube Fly Alu Floor Militer Water Rowing Parahu Jeung Aksésori

    Parahu beuteung anu sampurna dirancang sareng dikembangkeun ku anglers pikeun anglers!Dina High Rider V2 anjeun bakal diuk ogé luhureun waterline nu, dina korsi pisan nyaman, nu bisa kalayan gampang disaluyukeun.

    Parahu téh lugas pikeun maneuver sarta motong effortlessly ngaliwatan cai.Konstruksi 4-chamber méré angler kaamanan tambahan.

    Pigura U kaku sareng lantai kamar hawa Jahitan Jahitan pikeun korsi, kanyamanan, sareng stabilitas tambahan!
    Korsi serelek stitch custom kalawan kanyamanan tambahan, updrift na rod Panyekel!
    3 Kotak samping EVA waterproof, kalayan tutup klik sareng sistem tali rel ngageser praktis, ember payun waterproof ageung, kalayan tutup klik, pikeun neundeun aman.

    Sered hampang, handapeun pigura, jadi parahu bisa nyeret meuntas taneuh, dina shifts tempat pondok kalawan tali sered hareup praktis, éta ogé ngonci korsi di tempat, salila angkutan jeung Straps ransel.

    Palang palang sareng apron anu tiasa dicabut kalayan citak ukur, sareng ngimbangan klep hawa pontoon, masihan rohangan pikeun dipasang pikeun sora gema jsb.

  • New Collection Pvc Foldable Fishing Float Tube Fly Alu Floor Military Water undefined Sailing Boat With Accessory

    Koléksi Anyar PVC Foldable Fishing Float Tube Fly Alu Floor Militér Cai Undefined Sailing Parahu Jeung aksésori

    • SUPER STABLE: Sampurna cocog pikeun mancing!Anjeun diuk luhur jeung stabil ogé luhureun waterline nu.kayak pisan gampang maneuver kalawan saeutik pisan lalawanan cai
    • HEAVY-TUGAS: kayak dirarancang sareng direkayasa kalayan bahan kualitas luhur
    • DESIGN LUAR BIASA: Angkot gampang.Desain kayak idéal pikeun dianggo sareng gerbong kayak
  • inflatable drop stitch pvc material 2 person canoe kayak

    inflatable serelek stitch bahan pvc 2 jalma kanu kayak

    • Awét & Ringan - Inflates pinuh ka kayak ukuran pinuh dina kirang ti 10 menit.Dikuatkeun Layered PVC tabung samping, beurat-tugas PVC Tarpaulin handap nyadiakeun panyalindungan awét tina punctures
    • Stabil & Maneuverable - Kaku High Pressure Drop Stitch Floor, Sirip Pelacak Cai Datar anu tiasa dicabut, sareng profil rocker anu ageung nganteurkeun stabilitas sareng kontrol anu teu cocog dina cai kasar sareng datar
    • Paket Ngawengku - (2) Adjustable EVA Padded Korsi sareng High Back Support, (2) Adjustable Aluminium Kayak Paddles, Deluxe Double Action Pompa Hand, Rear Tracking Fin, sareng Travel Bag
  • inflatable paddle sup kayak board for fishing

    inflatable ngawelah sup dewan kayak pikeun fishing

    ♦ Fitur SUP:

    1. tekanan tinggi spring klep pikeun gancang jeung gampang inflasi na deflation.

    2. A EVA foot Pad badag dina dewan nyadiakeun Pakem sarta kanyamanan.

    3. Tilu fins pikeun tracking konsisten.

    4. stainless steel D-cingcin jeung merenah mawa cecekelan.

    5. Gampang pikeun nanganan sarta angkutan.

  • DWF Double Person white water kayak with paddles

    DWF Double Jalma kayak cai bodas kalayan paddles

    DS-1

     

    Ukuran Luar : 400 x 70 cm

    Interior: 370 x 40 cm
    Beurat: 13 kg

    Kapasitas Beban: 1 Jalma (136kg) + Gear (91kg) = 227 max total kg

    Ukuran pipa: 22cm tinggi x 10cm kandel

    Ukuran Kempis: 56 cm x 56 cm x 30 cm

    Bahan: 1100 decitex bertulang

    Klep hawa: 3 Recessed Hiji Jalan

     

     

    DS-2

    Ukuran Luar : 470 x 75 cm

    Interior: 450 x 50 cm
    Beurat: 17 kg

    Kapasitas Beban: 2 Dewasa (272kg) + Gear (68kg) = 340 max total kg

    Ukuran pipa: tinggi 25cm x tebal 10cm

    Ukuran Kempis: 76 cm x 48 cm x 23 cm

    Bahan: 1100 decitex bertulang

    Klep hawa: 3 Recessed Hiji Jalan