Warta

  • ISUP SETUP & SAFETY

    ISUP SETUP & Kasalametan

    ISUP SETUP & SAFETY Samemeh inflating inflatable stand up paddleboard Anjeun baca parentah jeung warnings kaamanan di handap.Ku nuturkeun naséhat dina pituduh pangguna ieu anjeun tiasa mastikeun papan anjeun tetep awét sareng kuat sareng ngajantenkeun ...
    Maca deui
  • How to choose your first board?

    Kumaha carana milih papan munggaran anjeun?

    Kahiji anjeun bakal salawasna husus ka anjeun naha éta sakola anjeun, kuliah, mobile atawa dewan Inflatable munggaran anjeun.SUP sapertos mobil kompléks, éta kedah cocog sareng kabutuhan anjeun.Unggal paddler béda dina ukuran (jangkungna jeung beurat) jeung unggal papan béda dina buo na ...
    Maca deui
  • Which SUP shape is best for me?

    Bentuk SUP mana anu pangsaéna pikeun kuring?

    All-Round SUP Éta mangrupikeun salah sahiji desain dasar sareng paling seueur dianggo.Hiji sadaya-rounder panjang tur lega sahingga cocog pikeun beginners anu keur néangan hiji stabil sarta hal on aranjeunna bisa ngarasakeun petualangan ngawelah kahiji maranéhanana.Ieu ...
    Maca deui