Koléksi Anyar PVC Foldable Fishing Float Tube Fly Alu Floor Militér Cai Undefined Sailing Parahu Jeung aksésori

Katerangan pondok:

  • SUPER STABLE: Sampurna cocog pikeun mancing!Anjeun diuk luhur jeung stabil ogé luhureun waterline nu.kayak pisan gampang maneuver kalawan saeutik pisan lalawanan cai
  • HEAVY-TUGAS: kayak dirarancang sareng direkayasa kalayan bahan kualitas luhur
  • DESIGN LUAR BIASA: Angkot gampang.Desain kayak idéal pikeun dianggo sareng gerbong kayak


Rincian produk

Tag produk


  • saméméhna:
  • Teras: