Kids Board

  • Inflatable Bodyboard with Camera Mount and Multiple Handles

    Inflatable Bodyboard kalawan kaméra Gunung tur sababaraha handles

    • téhnologi Bodyboard inflatable ngamungkinkeun angkutan gampang jeung neundeun.
    • Bagikeun kabungahan nangkep sareng surfing ombak, ngaluncurkeun gunung salju atanapi ngambang di danau sareng kulawarga sareng réréncangan anjeun sareng Surf AIR Bodyboard pikeun dua jalma.
    • The patén pending Dinamis AIR Inflatable Desain ngidinan Anjeun pikeun mawa dewan mana.Éta ngagulung sareng pas kana kantong perjalanan.Anjeun ngan muncul di pantai jeung ngompa eta nepi.
    • Ngawengku handles aman EVA lemes sareng dipasang kaméra dipasang pikeun moto sadaya kenangan.Tong hilap kaméra GoPro anjeun sareng bagikeun kasenangan ka sadayana!Kapal sareng pompa aksi ganda, kantong panyimpen sareng kit pangropéa.
  • Kids Sup Board

    Kids Sup Board

    The 9'6″x30″x6″ iSUP geus ngembang ti mimiti urang.Diwangun tina téknologi tenun kualitas anu pangsaéna, anu hartosna papan kami langkung hampang, langkung kuat, langkung kaku sareng langkung responsif.