inflatable serelek stitch bahan pvc 2 jalma kanu kayak

Katerangan pondok:

  • Awét & Ringan - Inflates pinuh ka kayak ukuran pinuh dina kirang ti 10 menit.Dikuatkeun Layered PVC tabung samping, beurat-tugas PVC Tarpaulin handap nyadiakeun panyalindungan awét tina punctures
  • Stabil & Maneuverable - Kaku High Pressure Drop Stitch Floor, Sirip Pelacak Cai Datar anu tiasa dicabut, sareng profil rocker anu ageung nganteurkeun stabilitas sareng kontrol anu teu cocog dina cai kasar sareng datar
  • Paket Ngawengku - (2) Adjustable EVA Padded Korsi sareng High Back Support, (2) Adjustable Aluminium Kayak Paddles, Deluxe Double Action Pompa Hand, Rear Tracking Fin, sareng Travel Bag


Rincian produk

Tag produk


  • saméméhna:
  • Teras: