inflatable serelek stitch kayak pikeun fishing

Katerangan pondok:

  • Luar: 15'6″ x 30″ / Interior: 14'10″ x 21″ / Kempis: 37″ x 23″ x 10″ / Pipa Interior: 10″ Tinggi x 4″ Kandel
  • Beurat: 45 Lbs./ Kamampuh: 2 jalma (600 pon.) + Gear (150 pon.) = 750 max total lbs.
  • Bahan: Pinuh Diwangun sareng Téknologi Jahitan Serelek-1000 Denier Dikuatkeun PVC / Jahitan: Tumpang tindih
  • Klep hawa: 3 Recessed Hiji Jalan / Flexbrace adjustable
  • Waktu Inflasi: 8 Menit PSI: 10


Rincian produk

Tag produk


  • saméméhna:
  • Teras: