Inflatable Bodyboard kalawan kaméra Gunung tur sababaraha handles

Katerangan pondok:

  • téhnologi Bodyboard inflatable ngamungkinkeun angkutan gampang jeung neundeun.
  • Bagikeun kabungahan nangkep sareng surfing ombak, ngaluncurkeun gunung salju atanapi ngambang di danau sareng kulawarga sareng réréncangan anjeun sareng Surf AIR Bodyboard pikeun dua jalma.
  • The patén pending Dinamis AIR Inflatable Desain ngidinan Anjeun pikeun mawa dewan mana.Éta ngagulung sareng pas kana kantong perjalanan.Anjeun ngan muncul di pantai jeung ngompa eta nepi.
  • Ngawengku handles aman EVA lemes sareng dipasang kaméra dipasang pikeun moto sadaya kenangan.Tong hilap kaméra GoPro anjeun sareng bagikeun kasenangan ka sadayana!Kapal sareng pompa aksi ganda, kantong panyimpen sareng kit pangropéa.


Rincian produk

Tag produk


  • saméméhna:
  • Teras: