Ce Cina PVC Foldable Fishing Float Tube Laleur Alu lanté Militer Cai Karét Parahu Pikeun Dewasa

Katerangan pondok:

Parahu beuteung anu sampurna dirancang sareng dikembangkeun ku anglers pikeun anglers!Dina High Rider V2 anjeun bakal diuk ogé luhureun waterline nu, dina korsi pisan nyaman, nu bisa kalayan gampang disaluyukeun.

Parahu téh lugas pikeun maneuver sarta motong effortlessly ngaliwatan cai.Konstruksi 4-chamber méré angler kaamanan tambahan.

Pigura U kaku sareng lantai kamar hawa Jahitan Jahitan pikeun korsi, kanyamanan, sareng stabilitas tambahan!
Korsi serelek stitch custom kalawan kanyamanan tambahan, updrift na rod Panyekel!
3 Kotak samping EVA waterproof, kalayan tutup klik sareng sistem tali rel ngageser praktis, ember payun waterproof ageung, kalayan tutup klik, pikeun neundeun aman.

Sered hampang, handapeun pigura, jadi parahu bisa nyeret meuntas taneuh, dina shifts tempat pondok kalawan tali sered hareup praktis, éta ogé ngonci korsi di tempat, salila angkutan jeung Straps ransel.

Palang palang sareng apron anu tiasa dicabut kalayan citak ukur, sareng ngimbangan klep hawa pontoon, masihan rohangan pikeun dipasang pikeun sora gema jsb.


Rincian produk

Tag produk


  • saméméhna:
  • Teras: