Bsci Produsén PVC Foldable Fishing Float Tube Fly Alu Floor Militér Cai Undefined Karét Parahu Jeung Rod Holder

Katerangan pondok:

  • Kapasitas Beban Tinggi & Apungan Agung: Parahu beuteung ngagaduhan apungan anu saé, tabung panjangna 1,7 méter sareng diaméterna 35cm.Desain sapertos kitu ngajantenkeun tabung ngambang fishing langkung fleksibel sareng langkung aman, sampurna pikeun nyukcruk sareng setir.Kapasitas beban maksimal nyaéta 350 pon.
  • Kapasitas Panyimpenan ageung: Parahu fishing dilengkepan kantong panyimpen dina saban gigir, anu tiasa dianggo pikeun nempatkeun telepon sélulér, umpan fishing, cangkir cai sareng barang-barang sanés.Aya Panyekel rod fishing on tabung, sarta net di hareup korsi pikeun nempatkeun lauk nu nyekel.A bracket pikeun trolling motor dina bow nu bisa manjangkeun rentang fishing Anjeun.
  • Bahan Kualitas Luhur: Poliéster premium waterproof kualitas luhur sareng PVC mastikeun kasalametan pangguna sareng umur panjang parahu fishing.The Extra nyaman inflatable korsi jeung adjustable inflatable backrest nyadiakeun pamaké rojongan super sarta kanyamanan pikeun kali fishing lila.Aya 3 kamar hawa dina tabung, anu tiasa mastikeun parahu moal tilelep dina cai.
  • Gampang Inflate & Deflate: Parahu fishing inflatable hadir sareng pompa anu ngamungkinkeun anjeun gancang inflate tabung dina sababaraha menit.Deflation ogé gampang, buka klep hawa bisa gancang nyandak kaluar hawa dina tabung.
  • Gampang Dibawa: Tabung ngambang fishing inflatable ngagaduhan dua tali taktak anu tiasa disaluyukeun anu ngamungkinkeun anjeun mawa parahu ka tujuan mancing anjeun kalayan gampang.Salaku tambahan, tali taktak dina dua sisi korsi tiasa ngamankeun anjeun nalika mancing.


Rincian produk

Tag produk


  • saméméhna:
  • Teras: