Kasur hawa

  • custom new design yoga tumble inflatable training gymnastic air track mat

    custom design anyar yoga tumble latihan inflatable gymnastic lagu hawa mat

    Inflatable gymnastic gym lagu hawa mat fishing kacilakaan Mats senam lumaku pikeun klub gim, klub tari, latihan kinerja jeung hiburan imah jeung more.The tekanan jero bisa disaluyukeun nurutkeun beurat anjeun sarta tingkat skill.Saterusna, sakali éta inflated, tekanan bisa dijaga pikeun lila tur ngeusian éta ngan butuh sababaraha detik.Henteu aya sora anu bakal aya nalika anjeun ngalatih éta supados anjeun tiasa konsentrasi dina latihan anjeun sacara efektif tanpa ngaganggu.Kalayan bantosan jalur udara, anjeun tiasa mumbul langkung luhur pikeun damel sareng téknik anjeun dina waktos hawa langkung seueur.Inflatable lagu hawa pikeun diobral ngidinan Anjeun pikeun luncat sababaraha kali, teu gampang mun teu ngagem kaluar kusabab fitur awét na.

  • inflatable custom factory price air track inflatable yoga tumbling

    harga pabrik custom inflatable hawa lagu inflatable yoga tumbling

    · BAHAN AMAN JEUNG KUALITAS TINGGI: The lanté hawa Mats dijieunna tina bahan kualitas luhur, tembok ganda na cores bertulang, 0.9mm ketebalan awét sarta luhur-grade PVC tarpaulin.Simkuring gaduh durability hadé kalawan tulangan kelim sabudeureun cushion hawa.Naha éta leumpang, ngagugulung, latihan sareng gerakan anu sanés, pad roll lagu hawa ieu mangrupikeun pilihan anu saé.

    · PAD KEAMANAN LATIHAN Awét: Mat gim bumi ieu sacara fleksibel tiasa nyumponan kabutuhan anjeun, naha éta tumbling atanapi ngajalankeun.Éta nyerep guncangan saé pisan, ngaminimalkeun résiko tatu, bahkan langkung saé tibatan bantalan busa!Jaga awak anjeun dina kaayaan anu aman sareng lingkungan prakték anu nyaman - peryogina.

    · AKSESORIS ALAT TAMBAHAN: Mat anu kuat ieu dilengkepan pompa hawa anu merenah anu tiasa pinuh inflated atanapi kempis dina sababaraha menit.Saatos inflasi, éta bakal salami sababaraha dinten.Éta kudu dijauhkeun tina barang seukeut!Taya noise salila latihan, gampang dipasang, sarta gampang dibawa, merenah tur aman.

  • Inflatable Air Mattress/Track

    Kasur hawa Inflatable / lagu

    Naon anu anjeun kéngingkeun:Mat gim kami hadir sareng pompa listrik x 1, kantong panyimpen x 1, kit perbaikan x 1, manual x 1, anjeun tiasa nganggo langsung saatos nampi, gancang gampang nyetél, inflate sareng kempis.Kalayan pompa listrik, mat senam gampang dikembangkeun sareng kempis dina waktos kirang ti 1 menit.Saatos deflation, éta bisa narilep bener leutik nu bakal pas dina kantong mawa awét.