Tentang Kami

factory-1

Ngeunaan Company

Weihai Blue Bay Luar Produk Co., Ltd., ngadeg di 2016, mangrupakeun produsén profésional kalibet dina panalungtikan, ngembangkeun, diobral jeung jasa tina inflatable sup ngawelah dewan, kayak inflatable, parahu kotor jeung kasur hawa inflatable.Sajaba ti éta, urang nyieun usaha hébat pikeun ngembangkeun produk anyar pikeun minuhan sarat béda.Perusahaan kami gaduh pangalaman anu beunghar dina olahraga cai.

Kami lokasina di weihai, propinsi Shandong, ngarasakeun transportasi merenah jeung lingkungan geulis.Perusahaan kami nyertakeun legana 35000 méter pasagi sareng opat pabrik mandiri sareng gaduh langkung ti 500 karyawan.Kapasitas kaluaran poéan papan sup nyaéta 1.800 PCS.

Keunggulan Kami

factory-tour-(16)

Dedicated ka kontrol kualitas ketat tur layanan palanggan wijaksana, anggota staf kami ngalaman salawasna sadia pikeun ngabahas sasuai ka nu Anjeun tur mastikeun kapuasan customer pinuh.Salaku tambahan, kami parantos nampi sertipikat BSCI sareng SMETA.

Papan ngawelah inflatable kami sareng Parahu gaduh persetujuan CE sareng langkung ti 80 bahan anu dianggo dina éta parantos ngalangkungan tés BV / SGS / ITS.

factory-tour-(4)

Usaha ékspor urang sumebar ka sakuliah dunya kalayan pasar éksténsif di Éropa, Amérika sareng Oséania.Kalayan pertumbuhan anu terus-terusan, tujuan Blue Bay nyaéta pikeun nyayogikeun produk sareng jasa anu langkung saé pikeun konsumén urang.

Adhering kana prinsip bisnis saling mangpaat, kami geus miboga reputasi dipercaya diantara konsumén urang kusabab jasa profésional urang, kualitas produk jeung harga kalapa.

factory-tour-(51)

Blue bay ngagaduhan pendekatan bisnis anu berorientasi palanggan anu kuat dumasar kana infrastruktur perusahaan anu pangsaéna, departemén desain khusus, uji kontrol kualitas anu kuat sapanjang jalur produksi, panurutan rutin sareng laporan ogé jasa klien anu efektif ti tim internasional profésional kami. .

Upami anjeun ngagaduhan ideu atanapi konsép énggal pikeun produk, mangga ngahubungi kami.Kami bungah gawé bareng anjeun sarta tungtungna mawa anjeun produk wareg.